Search горе

Најгоре десно контакт

ЈП Стрежево на Facebook YouTube канал на ЈП Стрежево  LinkedIn ЈП Стрежево images

Заменик Директор

 

 

 

 

zamenik         Љутфи Ахмети-дипломиран Економист 

В.Д Заменик Директор на Ј.П. “Стрежево” – Битола

Назначен за В.Д Заменик директор од УО на ЈП,,Стрежево,, на 08.03.2021

Работно искуство:

Центар за управување со Кризи 2011-2021

Член на управен одбор ЈП,Индустриска зона Жабени''Битола 2017-2021

Познавање на Јазици :

Албански,Македонски,Англиски

Контакт:

Телефон : 047-207-838

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.